Kroppsterapi

Välj mellan olika massage former eller riktad behandling för specifika behov.

Passa på att boka in en avslappnande friskvårdsmassage eller en kombinations behandling enligt specifika behov i samband med ditt besök på Stocklycke. Mejla för mer info och tidsbokning till info@stocklycke.se

Fasciabehandling

En djupgående behandling som syftar till att avlasta tryck och smärta i kroppen. Djupvågsmaskin, som stimulerar fascian med djupgående vibrationer, kombineras med manuella tryck och mjuka korrigeringar.

60 minuter: 800 kr

Fasciabehandling
Fotmassage

Fotmassage

En skön och avslappnande massage för fötter och underben. Kombineras med djupvågsbehandling som stimulerar hela kroppen.

30 minuter: 400 kr

Massage

Helkroppsmassage syftar till att skapa avslappning i hela kroppen. Välj mellan klassisk massage, koppningsmassage eller shiatsu massage. Kombination av olika massageformer kan också genomföras.

45 minuter: 650 kr

Massage

Koppningsmassage

I koppningsmassage används silikonkoppor som används för att avlasta spänningar och smärta. Blodcirkulationen stimuleras på djupet. 

Shiatsu massage

Shiatsu är en behandlingsform från Japan som utvecklats ur den traditionella akupunkturen. Med hjälp av tryck, stretch och skonsamma manipuleringar skapas ökad balans och avslappning i hela kroppen. 

Shiatsu Massage