Stocklycke cafe har öppet mot förbeställning året om. Frukost kan alltid bokas av vandrarhemmets gäster, under sommartid även av gäster som inte bor på vandrarhemmet. Lunch , fika och middag kan förbokas året om för grupper om minst 1o personer.

Vi serverar en generös frukost.

Även om vi inte är ett hotell så har vi rena rama hotellstandarden på vår frukostbuffé. Den är generös med mycket att välja på och du kommer garanterat att få en bra start på dagen! Meddela om ni har några allergier eller specifika preferenser.

Frukostbuffé
Middag

Rustik mat på menyn

Veganska och glutenfria alternativ kan förbeställas. Vi gör vårt bästa för att tillgodose olika smakriktningar. Mat kan förbeställas för grupper om minst tio personer. Lunchpaket kan förbeställas och tas med på din vandring.

Hit är ni också välkomna för att äta buffé under högtider som till exempel påsk och midsommar.

Stocklycke Café

Stocklycke café har öppet 12-16 under helger mellan påsk och september. Mellan midsommar och skolstart har vi öppet tisdag till söndag. Caféet serverar lättare luncher, kalla och varma drycker, fikabröd och glass. Fika eller mat kan förbeställas för grupper över tio personer även övrig tid på året.

Cheesecake från caféet